Skip Navigation
we use and recommend
professional quality
aromatherapy products

начало

ЕТ Любава

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ НА

TISSERAND AROMATHERAPY


ГУРУТО
Световно признат за "пионер на ароматерапията", Робърт Тисеранд създава етеричните маслени смеси за нашите продукти за лична грижа, извлича нашите сурови материали и работи в близко сътрудничество с нашия екип от химици – фармацевти.

МАРКАТА
Ние сме водеща британска марка с традиции, експертност и интегритет. Предлагаме широк спектър от превъзходни натурални продукти за лична грижа, подобряващи здравето, красотата и цялостното състояние.

ФИЛОСОФИЯТА
Нашата философия е проста: ние произвеждаме натурално обгрижващи продукти, които наистина действат, разработени чрез експертно формулирани, терапевтично ефективни етерични маслени смеси и натурални растителни екстракти, същевременно избягваме излишните силни химикали.

КОМПАНИЯТА
От създаването на компанията през 1985 г. насам, ние показахме значителни постижения при растежа на пазара на етерични масла и продукти за лична употреба, базирани на етеричните масла. Това продължаваме да правим и днес. Ние се стремим да затвърдим както позицията си на пазара за продукти за лична грижа, така и лидерския си статут на пазара на ароматерапията, чрез инвестиране в продукти, услуги и пазарен растеж.

СПЕКТЪРЪТ ОТ ПРОДУКТИ
От подхранващи пени за баня до овлажняващи кремове за ръце; от терапии за кожа до щадящи кожата дезодоранти; от омекотяващи шампоани до чисти етерични масла. Нашият спектър от продукти е разнообразен, луксозен, ефикасен и заслужаващ доверие.

СЪСТАВКИТЕ
Ние постоянно подобряваме и усъвършенстваме нашите формули, извличането и употребата на нови и алтернативни съставки, които са нежни към кожата, и по възможност органични и неутрални към околната среда.

СТРАНАТА НА ПРОИЗХОД
Ние сме горди да заявим, че всички наши продукти за лична грижа са произведени в Обединеното Кралство, следователно ние можем напълно да контролираме качеството, свежестта и всеки един аспект от процеса на създаването им.

ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА
Извлечени с максимална чистота, качество и интегритет, нашите масла са толкова добри, че могат да бъдат използвани и препоръчвани от професионалните терапевти от цял свят.

КОМУНИКАЦИЯТА
За да обезпечи и поддържа лоялността към марката, нашата програма в услуга на потребителите представлява една внимателно планирана PR програма, FAQ, и промоции.

ПОВЕЧЕ ЗА НАШИТЕ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА

Неразредени по никакъв начин, нашите етерични масла са извлечени директно от разнообразни билки, подправки, цветя, дървета и смоли. Най-доброто, което природата може да предложи.

Заради дългогодишния си опит, ние извличаме само най-добрите масла от известните ботанически видове, за да обезпечим максимално качество.

За да добием максимална интензивност и чистота, ние започваме дестилационния процес само когато едно растение е достатъчно зряло.

Маслата, които доставяме на професионалните терапевти, са със същото качество като това, използвано в нашите малки кафяви бутилчици, предназначени за продажба на дребно.

Нашите масла са толкова популярни, че те никога не се застояват дълго на склад - това им гарантира максимална свежест.

Нашите масла са органични, добити от диворастящи видове или етично произведени.

  

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА на TISSERAND AROMATHERAPY, добити директно от източници от цял свят:

Basil - ITALY
Benzoin - THAILAND
Bergamot - SICILY
Black Pepper - INDIA
Camomile (German) - FRANCE
Camomile (Roman) - ENGLAND
Camphor (White) - JAPAN
Cardаmon - GUATEMALA
Carrot Seed - INDIA
Cedarwood (Atlas) - MOROCCO
Cedarwood (Virginian) - U.S.A.
Cinnamon Leaf - SRI LANKA
Citronella - CHINA
Clary Sage - FRANCE
Clove Bud - MADAGASCAR
Coriander - RUSSIA
Cypress - FRANCE
Eucalyptus Globulus - SPAIN
Fennel (Sweet) - BULGARIA
Frankincense - SOMALIA
Geranium - EGYPT
Ginger - AFRICA
Grapefruit - N. AMERICA
Jasmine (Absolute) - INDIA
Juniperberry - ITALY
Kanuka - NEW ZEALAND
Lavender - FRANCE
Lemon - BRAZIL
Lemongrass - INDIA
Lime - U.S.A.

 

 


Mandarin - BRAZIL
Marjoram (Spanish) - SPAIN
Marjoram (French) - FRANCE /EGYPT
May Chang - CHINA
Melissa - FRANCE
Myrrh - SOMALIA
Niaouli - MADAGASCAR
Nutmeg - SRI LANKA
Orange - BRAZIL
Orange blossom - TUNISIA
Palmarosa - MADAGASCAR
Patchouli - INDIA
Peppermint - BRAZIL
Petitgrain (Orange Leaf) - S.AMERICA
Pine - AUSTRIA
Rose (Absolute) -FRANCE
Rose (Otto) - BULGARIA
Rosemary - SPAIN
Rosewood - BRAZIL
Sandalwood - INDIA
Spikenard - INDIA
Tea Tree - AUSTRALIA
Thyme (While) - FRANCE
Turmeric - INDIA
Vetiver - JAVA
Yarrow (Milfoil) - MOROCCO
Ylang Ylang - PHILIPPINES
ORGANIC:
Lavender - FRANCE
Peppermint - FRANCE
Rosemary - FRANCE
Tea Tree - AUSTRALIA

КАТЕГОРИИ ЕТЕРИЧНИ МАСЛА НА TISSERAND AROMATHERAPY

ОРГАНИЧНИ

Одобрените органични етерични масла се извличат от растения, растящи без намесата на изкуствени торове, хербициди или пестициди. Вместо това са използвани методи за управление на екосистемата с цел поддържане на здравето както на растенията, така и на почвата. Няма външни добавки като генетично модифицирани или ирадиационни добавки. Ползите от органичното земеделие включват липса на замърсявания от местния въздух или подпочвените води и липса на токсични химикали в растението или етеричните му масла, като в същото време се поддържа жизнеността на местната околна среда. Международните стандарти са определени от Международната Асоциация по движение на органичното земеделие, която също акредитира много сертифициращи органи, например Асоциацията по почвите или френската Екосерт.

ДОБИТИ ОТ ДИВОРАСТЯЩИ ВИДОВЕ

Тези етерични масла се извличат от растения, които не са култивирани, а са събрани от естествената им дива среда. Въпреки че не са органични, те не са отровени със синтетични химикали (пестициди, торове и др.) и растат при условия, подходящи за здравите растения. При събирането на диворастящите растения се прави проверка дали растението е

подходящо за събиране.

ЕТИЧНО ОТГЛЕДАНИ

Това означава устойчиво култивиране. Етично отгледаните етерични масла се извличат от билки, храсти или дървета, които не се събират по начин, който може да доведе до изтощаване на видовете. Колкото се отнася до ароматните растения, изтощаването на видовете рядко е проблем за билките (които обикновено лесно порастват количествено), а по-често представлява проблем при бавно растящите дървета.

КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ НА TISSERAND AROMATHERAPY:

ТРАДИЦИОННА АРОМАТЕРАПИЯ


Традиционната ароматерапия предполага употребата на масла и древни терапевтични практики по начин, съвместим с изискванията на съвремието. Ние сме експерти в разбирането на характеристиките, ароматичните характеристики и терапевтичните приложения на етеричните масла, както и начина, по който те биха могли да подобрят нашето физическо и психическо състояние. Ние вече притежаваме сертификат от Асоциацията по почвите заради много от най-продаваните ни масла.

Включва: етерични масла и смеси от етерични масла

УДОБНА АРОМАТЕРАПИЯ


Удобство означава леснопреносимост, лесноприложимост и същевременно гарантирано качество. И тъй като ние разбираме как ефикасно да смесваме маслата, то нашите удобни продукти предоставят опростени решения на изискванията на съвременния живот за едновременно здравословна и лесна употреба.

Включва: терапевтични /за кожно приложение/, парфюмиращи рол-они и предварително блендирани масажни масла

ЛИЧНА УПОТРЕБА
 
Лична употреба означава да се грижиш за себе си натурално, употребявайки продукти с автентични и етични композиционни формули. Всички наши продукти за лична грижа съдържат чисти масла и екстракти в достатъчно съдържателни количества и без употребата на силни химикали.

Включва: продукти за измиване на тяло, кожа и коса

« назад|принт