Skip Navigation

продукти

ПОВЕЧЕ ЗА СЪСТАВКИТЕ НА НАШИТЕ ПРОДУКТИ ЗА ЛИЧНА
ГРИЖА


"НЕ" НА СИНТЕТИЧНИТЕ АРОМАТИ
Ние винаги използваме чисти етерични масла и абсолюти. Директно извлечени от растенията, те са изцяло натурални и гарантират своите терапевтични и ароматични свойства.

"HE" НА SLS/SLES
Ние използваме алтернативни почистващи и пенливи агенти, като ALS, който е извлечен от масло от кокосов орех и не съдържа нефтени продукти, образува мека пяна и е нежен към кожата.

"НЕ" НА ПАРАБЕНИТЕ
Алтернативите, които ние употребяваме (например: хлорфенесин, калиев сорбат, натриев бензоат) са също толкова ефективни при условията на микробиологичното/ пробно тестване, а същевременно са по-щадящи към кожата.

"НЕ" НА ЖИВОТИНСКИТЕ СЪСТАВКИ
Ние не използваме съставки от животински произход, каквито са ланолинът или пчелният восък. Също така, нашите продукти и съставки не са тествани върху животни нито от нас нито за нас. Ние сме горди да бъдем сертифицирани от Vegan Society.

....И "НЕ" НА ДРУГИ СЪСТАВКИ, КОИТО НИЕ СЧИТАМЕ ЗА ВРЕДНИ....
Като фталати, формалдехид, нефтени продукти (каквито са минералното масло, парафина и вазелина), пропилен гликол, алуминиеви съставки, триклозан, ВНА, метилдибромоглутаронитрил, триетаноламин, DMDM-хидантоин, диазолидинилова урея и кватерниум -15.

"ДА" НА ОРГАНИЧНОТО
Ние се придържаме към органичното винаги, когато е възможно.

« назад|принт